Image

Tuinonderhoud

Regelmatig tuinonderhoud houdt uw tuin gezond

Tuinonderhoud, van hulp tot totaalonderhoud

Een tuin is altijd in ontwikkeling. Wanneer het onderhoud van uw tuin te veel tijd in beslag neemt, dan nemen wij deze taak graag van u over. Wij houden uw tuin in topconditie en zorgen dat het aantrekkelijk blijft in alle seizoenen: zowel in het voorjaar als het najaar. Door goed onderhoud zoals snoeien en regelmatig bemesten voorkomen wij dat uw tuin dichtgroeit en behoudt de tuin haar waarde. Strak onderhouden hagen vormen vaak de basiswaarden in uw tuin. Onze hoveniers hebben oog voor detail. Graag verlenen wij de ondersteuning die bij u past: van totaalonderhoud en een eenmalige opfrissing tot alles ertussenin.

Uw tuin onderhouden door ervaren deskundige hoveniers

Geen enkele tuin is hetzelfde en ook het tuinonderhoud is altijd verschillend. Het is sterk afhankelijk van het ontwerp van de tuin en de aangebrachte beplanting. Wanneer u overweegt om het onderhoud van uw tuin geheel of voor een deel aan ons uit te besteden, dan bespreken wij met u alle mogelijkheden, ook eventuele aanpassingen om uw tuin onderhoudsarmer te maken. Wij nemen met liefde het onderhoud van u over. Dit doen wij ook graag als de tuin niet door ons is ontworpen of aangelegd. Wij weten precies wat nodig is om uw tuin in topconditie te brengen en te houden.

Milieuvriendelijk onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw tuin, terras en tuinbestrating er altijd strak bij ligt. Bij ons gaat dit niet ten koste van de gezondheid van uw tuin en het milieu. Ook het groen in uw tuin zien wij als een klein stukje natuur waar wij zorgvuldig mee om moeten gaan. Hierdoor kunt u ook in dit opzicht het onderhoud van uw tuin met een gerust hart aan ons overlaten. Wij dragen niet alleen zorg voor het onderhoud van de tuin, maar ook voor het milieu.

image

Onderhoud: op contract of uurbasis

Een mooi aangelegde tuin verdient zorgvuldig tuinonderhoud. Dit zorgt er voor dat u ieder seizoen en elk moment van uw fraai aangelegde terrassen kunt genieten, in het mooiste groen. Om uw tuin in topconditie te laten houden kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om ons in te huren op uurbasis, mocht u ons nodig hebben bij bijvoorbeeld periodieke of zwaardere werkzaamheden. Komt u even niet zelf aan het onderhoud toe? Ook dan staan wij altijd voor u klaar. Daarin zijn wij altijd ontzettend flexibel.

Neem vandaag nog contact op
Neem contact op