Image

Tuinontwerp

Tuinontwerp is vooruitdenken

Bij het optimale tuinontwerp is luisteren, kijken en voelen ontzettend belangrijk

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin of heeft u een prachtig huis gekocht waarvan de tuin gerenoveerd moet worden? Misschien is dit het moment dat u langzaam begint na te denken over hoe uw droomtuin eruit zal zien. Onze ontwerpers komen graag bij u op bezoek om te luisteren naar uw wensen. Dit doen wij het liefste in uw eigen tuin, zodat wij alles zelf kunnen zien en voelen. Een tuin ontwerpen begint altijd bij uw eigen droom. Deze droom wordt vormgegeven door ons, gebaseerd op vakmanschap en jarenlange ervaring. Samen maken wij een ontwerp die bij u past.

image

Wij maken het passend bij de architectuur van het huis en de omgeving

Als tuinontwerpers kijken wij altijd naar de architectuur van het huis en de omgeving. Een goed ontworpen tuin zorgt ervoor dat het huis nog mooier uitkomt. Wij denken praktisch. De een houdt van tuinieren terwijl de ander gaat voor een “onderhoudsvrije“of “onderhoudsarme” tuin. Misschien kiest u voor een kindvriendelijke tuin, of een tuin met buitenkeuken, omdat u het liefst buiten bent. Sommige mensen zitten weinig in hun tuin, niet omdat ze geen tijd hebben, maar door de inrichting. In het ontwerp houden we rekening met dat ene kopje koffie of thee, waarvan je even snel wilt genieten. De plek moet dan praktisch zijn, zodat je lekker in het zonnetje kunt zitten, dichtbij de keuken.

Onze tuinontwerpen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring

In het ontwerp nemen wij alle technische detailleringen mee. De tuinarchitectuur is altijd in harmonie met de omgeving en in balans met uw persoonlijke voorkeuren en budget. Onze tuinontwerpers nemen u al in de tuinontwerp-fase mee in hoe de tuin eruit komt te zien, niet alleen in volle bloei, maar ook in de herfst en in de winter. Het beplantingsplan is altijd evenwichtig en doordacht. Het tuininrichting- en beplantingsplan houdt niet alleen rekening met de kosten van aanleg, maar ook met de tijd die het onderhoud zal vergen. Tuinontwerpen is ook zeker vooruitzien.

Het proces: van begin tot eind

Offerte ontwerp: Op basis van een uitgebreide kennismaking op locatie, waar wij uw tuin beleven, maken wij een offerte voor een tuinontwerp. Schetsontwerp: Door middel van een heldere ontwerptekening, sfeerbeelden en stalen van materialen wordt het ontwerp inzichtelijk gemaakt. Definitief ontwerp: In het definitieve ontwerp wordt uw nieuwe tuin tot in detail toegelicht. Uitwerkingen: Tot slot maken wij een beplantings-, verlichtings- en beregeningsplan. Daarnaast zorgen wij voor uitwerkingen van de door u gewenste installaties of voorzieningen waardoor u optimaal kunt genieten van de tuin.

Wij ontwerpen uw droomtuin
Neem contact op