Tuinontwerp

Wilt u dat wij een ontwerp maken voor uw tuin?
Het ontwerpproces bestaat dan uit de volgende fases:

Offerte
Onze eerste kennismaking plannen wij bij voorkeur op locatie, zodat wij een goede indruk kunnen krijgen van uw tuin en de omgeving. De focus ligt op het helder krijgen van uw voorkeuren en wensen. Wat vindt u mooi en welke sfeer spreekt u aan? En; wat moet uw tuin voor u gaan betekenen? Welke functies moeten er in terug komen? Op basis van deze inventarisatie maken wij een offerte voor een tuinontwerp.

Ontwerp
Uw wensen vertalen wij naar een ontwerp dat aansluit bij uw budget, de omgeving en de architectuur van het huis. U krijgt het eerste ontwerp samen met sfeerbeelden en stalen van materialen gepresenteerd.

Definitief Ontwerp
In het definitieve ontwerp voeren we eventuele aanpassingen door naar aanleiding van uw feedback op het schetsontwerp. In een overzichtelijke ontwerptekening wordt uw nieuwe tuin tot in detail toegelicht. Gedurende deze fase maken wij ook het beplantings-, verlichtings- en beregeningsplan. Daarnaast zorgen wij voor de uitwerking van de door u gewenste technische installaties en/of voorzieningen.

Contact
Overtuigd? Of heeft u nog vragen over het ontwerpen van uw tuin? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stuur ons een e-mail of bel ons.