Boomverzorging

Boomverzorging
Bij boomverzorging moet u denken aan het snoeien, (ver)planten, vellen en controleren van bomen (de VTA; Visual Tree Assesment). Heeft u grote, gevaarlijke of uit model geraakte bomen in de tuin? Onze boomverzorgers nemen deze bomen met liefde onder handen. Ook in situaties met weinig ruimte rondom de bomen weten zij elke boom veilig in het juiste model te brengen of eventueel weg te halen. Onze hovenier-boomverzorgers beschikken over een professionele klimuitrusting en vinden het vaak veel praktischer om zelf de boom in te gaan. Hoogwerkers komen er daarom zelden aan te pas. Mocht een boom verwijderd moeten worden, dan zullen wij deze in zijn geheel opruimen. De boomstronk wordt met een stobbenfrees verwijderd. Dit creĆ«ert weer ruimte in de tuin voor nieuwe aanplant. Takken versnipperen wij en deze houtsnippers kunnen eventueel worden verspreid in uw eigen tuin. 

ETW Gecertificeerde Boomverzorgers
Boomverzorging is een vak apart. Het vereist gedegen vakkennis en extra aandacht voor veiligheid op het werk. Onze boomverzorgers hebben daarom een grondige training gevolgd en beschikken over het bijbehorende European Tree Worker certifaat. Zij werken op basis van hun kennis van boomverzorging en houden rekening met zaken aangaande natuurbehoud, milieubescherming en veiligheidsvoorschriften.

Interesse
Interesse in het laten uitvoeren van boomwerkzaamheden? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Stuur ons een e-mail of bel ons.

Wilt u zien hoe wij uw bomen verzorgen? Klik hier