Image

Tuinaanleg

Begin met een goede fundering. Tuinaanleg ideeën, voorbeelden

 

Een waardevolle tuinaanleg begint altijd met een goed en doordacht plan

Er zitten enorme verschillen in de manier waarop een tuin wordt aangelegd. Daarom begint de aanleg van een tuin met een goede fundering. Een goede voorbereiding, maar ook letterlijk een goede fundering, is dan ook de beste garantie voor jarenlang tuingenot. Vanuit onze passie en ons vakmanschap streven wij altijd naar perfectie. Dit geldt voor zowel de groene als de bouwkundige elementen: van tuinmuren en terrassen tot technische installaties.

Onze ervaring in samenwerking

Meeuwis de Vries Tuinen heeft door de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, aanleggen, inrichten en onderhouden van tuinen. Wij dagen onszelf hierbij steeds opnieuw uit om voor iedere klant een eigen, unieke tuin te realiseren. Dit moet een tuin zijn waar u jarenlang plezier van heeft en die met de jaren mooier wordt. Wij werken ook graag samen om tot een nog beter resultaat te komen. Dit doen wij voorbeeld met diverse architecten, omdat wij weten dat elkaar begrijpen en respecteren de beste basis is voor een topresultaat.  

Kwaliteit tot in de details

Het team van Meeuwis de Vries Tuinen heeft echt liefde voor het vak en is altijd betrokken bij de klant. Iedereen is zich ervan bewust dat het bij de tuinaanleg gaat om onze klanten. We doen daarom nooit concessies in kwaliteit. Rechte lijnen in een tuin zijn daarom altijd recht, de bestrating volledig strak en zorgvuldig gefundeerd en vlonders en bouwkundige elementen worden tot in detail afgewerkt. Als Tophovenier maken we onze naam iedere dag waar omdat we weten dat een tuin alleen dan af is als alles tot in detail klopt.

Alle vakmanschap voor het aanleggen van de mooiste tuinen

Wij leveren alles op het gebied van tuinen, ook technische installaties en alle denkbare voorzieningen die daarbij komen kijken. Van bestratingen, betegelde terrassen, vlonders, veranda’s, overkappingen, tuinhuisjes, zwembaden, zwemvijvers, omheiningen, verlichting tot overige technische installaties: het team van Meeuwis de Vries Tuinen hanteert de hoogste normen van vakmanschap. Bij ons bent u altijd verzekerd van een optimaal aangelegde tuin die meerwaarde geeft aan uw huis.

image

Het traject: van begin tot eind

  1. Offerte aanleg: Aan de hand van het ontwerp brengen wij vrijblijvend een offerte uit voor de aanleg van uw tuin.
  2. TuinaanlegNadat u akkoord heeft gegeven plannen wij onze vakbekwame hoveniers in om uw tuin te realiseren. Tijdens de aanleg heeft u één aanspreekpunt/contactpersoon. Mochten er tijdens de aanleg nog aanvullende wensen of kleine aanpassingen aan de orde komen, dan kan dat altijd worden aangepast in overleg.
  3. Werkwijze: Onze vakbekwame hoveniers werken netjes en gestructureerd. Hiermee voorkomen wij onnodige overlast, met aan het eind altijd een topresultaat.
Neem vandaag nog contact op
Neem contact op