Uw Meeuwis de Vries

Zakelijke tuinen

Hovenier met tientallen jaren ervaring

Uw droomtuin van ontwerp tot aanleg

exclusief mét oog voor de natuur

Maatwerk door vakmensen

Zakelijke tuin aanleggen

Wat is een Zakelijke tuin?

Een zakelijke tuin is een buitenruimte die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven en instellingen. Deze kan variëren van kleine binnenplaatsen tot grote landschapstuinen en kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals een rustige plek om te ontspannen voor medewerkers, een buitenruimte voor klanten en bezoekers of als onderdeel van de branding van het bedrijf. Meeuwis de Vries Tuinen heeft inmiddels al voor vele bedrijven en instellingen hun buitenruimte mogen ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden. Meerdere grote ondernemingen door het land mogen wij, vaak al tientallen jaren, tot onze klanten rekenen. Dat maakt ons trots! Trots om al zóveel jaar tot tevredenheid een dienstverlener te zijn en bij te dragen aan de tot in de puntjes verzorgde eerste indruk.

Neem een kijkje bij onze zakelijke tuinen voor aantal van door ons ontworpen, aangelegde en/of onderhouden bedrijfs- of instellingstuinen.

Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk?

1. Tuinontwerp zakelijke tuin

Een passend ontwerp van een zakelijke tuin is van cruciaal belang om een aantrekkelijke functionele buitenruimte te creëren die past bij de behoeften en het imago van het bedrijf. Om tot een passend ontwerp voor uw terrein te komen begint onze ontwerper daarom met het helder krijgen van uw wensen. Wat wordt de functie van de buitenruimte? Wat is de gewenste uitstraling? Wie maken er gebruik van? Maar ook; hoeveel onderhoud mag het uiteindelijke ontwerp kosten? Misschien wilt u met de inrichting van uw terrein bijdragen aan een meer biodiverse duurzame omgeving? Uw wensen vertalen wij naar een ontwerp dat aansluit bij uw budget, de omgeving en de architectuur van het gebouw. U krijgt het eerste tuinontwerp samen met sfeerbeelden en stalen van materialen gepresenteerd. In het definitieve ontwerp voeren we eventuele aanpassingen door naar aanleiding van uw feedback op het schetsontwerp.

2. Tuinaanleg zakelijke tuin

De tuinaanleg bij een zakelijke tuin kan bestaan uit de realisatie van een compleet nieuw ontwerp of een (gedeeltelijke) renovatie naar aanleiding van bijvoorbeeld veranderde functiewensen. Of misschien heeft u ook besloten om uw bedrijfsterrein klimaatbestendiger en duurzamer in te richten? Onze “Ambassadeur van de Leefbare Stad” neemt in dat geval graag de mogelijkheden voor uw bedrijfsterrein met u door. Door létterlijk te vergroenen valt er, vooral op veelal versteende bedrijfsterreinen, vaak zoveel te verbeteren! Soms al door middel van kleine veranderingen. Het aanleggen van een zakelijke tuin vergt hoe dan ook een zorgvuldige planning en uitvoering. Wij zijn ons ervan bewust dat de werkzaamheden tijdens de aanleg mogelijk hinderlijk zijn voor uw medewerkers en/of klanten. Onze planner en werkvoorbereider stemmen de planning dan ook zorgvuldig met u af.

Een échte Meeuwis de Vries tuin

Zakelijke tuin onderhouden

Het onderhoud van een zakelijke tuin is essentieel om ervoor te zorgen dat deze in optimale conditie blijft en er prachtig uit blijft zien. Meeuwis de Vries Tuinen streeft, uit volle overtuiging, in het onderhoud naar een zo duurzaam mogelijk groenbeheer. Voor een hoveniersbedrijf is het namelijk niet te missen; de biodiversiteit is in Nederland over de afgelopen decennia rampzalig afgenomen en de gevolgen van klimaatverandering (hittestress en wateroverlast) zijn niet te missen. Binnen ons bedrijf is de uitvoer van het groenbeheer vanzelfsprekend dan ook zo duurzaam mogelijk en circulair:

Heb je een vraag of opmerking?