Vacature Voorman Allround

37 uur p.w., part-time bespreekbaar

Wie zijn wij

Meeuwis de Vries Tuinen is een hoveniersbedrijf gelegen in Eerbeek (Gelderland) en is landelijk actief. Wij doen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud voor zowel particuliere als zakelijke tuinen. We verzorgen allerlei projecten; van kleine aanleg- en onderhoudswerkzaamheden tot grootschalige en exclusieve projecten. Altijd streven we naar maximale biodiversiteit, klimaatbestendigheid en een gezonde bodem.

Wat ga je doen

Als voorman ga je met je eigen team op pad om zowel aanleg- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in particuliere- en bedrijfstuinen. Je stuurt daarbij meestal 1 à 2 medewerkers aan. Je werkt vooral in de regio’s rondom Apeldoorn en Arnhem en af en toe aan een andere kant van het land.

Wat bieden we je

  • Een goede werksfeer.

In ons bedrijf staat werkplezier voorop! Wij zijn namelijk van mening dat zonder werkplezier het werk nooit als een Tophovenier gedaan kan worden. We staan bekend als een leuk team, waar we samen ons werk klaren. Op vrijdagmiddag wordt er geborreld en daarnaast organiseren we regelmatig een  gezellige BBQ of etentje.

  • Marktconform salaris volgens de CAO Hoveniers

Je salaris is marktconform en je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld in de CAO voor Hoveniers.

  • Zelfstandig kunnen werken zonder de administratie

Vanuit ons kantoor is natuurlijk de kennis aanwezig om jou te ondersteunen. Zo werk je zoveel mogelijk zelfstandig, maar dan zonder het papierwerk.

  • Doorgroei en –leermogelijkheden

Ben je opzoek naar meer uitdaging in je werk? Binnen onze organisatie moedigen we dit aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om diverse trainingen en opleidingen te volgen.

Wat verwachten we van je

Je beschikt over het diploma Vakbekwaam Hovenier Niveau 3 of 4 en hebt een aantal jaar relevante werkervaring.

Je hebt passie voor het vak en je wilt altijd meer weten als het gaat om plantenkennis, bodembemesting en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Je bent in staat om zelfstandig te werken en je kan zien hoe de tuin eventueel verbeterd kan worden.  Ook ben je sociaal vaardig in het contact met de klant en je collega’s.

Zie jij jezelf al werken in deze functie? Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt deze mailen naar info@meeuwisdevries.nl

Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan gerust, dan kunnen we vrijblijvend een gesprek aangaan. Een dagje meelopen, medewerkers spreken of even sfeer proeven, dat kan ook.

Francoise de Vries, directeur

T 06-20673852

www.meeuwisdevries.nl

E: info@meeuwisdevries.nl

T 0313-619398

Terug naar Vacatures-oud