Waterval als Eyecatcher

Desiree en Bert
Desiree en Bert: “Onze prachtige tuin is vakkundig aangelegd door Meeuwis de Vries Tuinen. Met een goed plantenschema, zodat het hele jaar door onze tuin afwisselend bloeit en leuk is om naar te kijken.”

Waarom Meeuwis de Vries Tuinen?
De fysiotherapiepraktijk van Desiree en Bert ligt naast een advocatenpraktijk, waar op een dag Meeuwis de Vries Tuinen aan het werk ging. Desiree vertelt: “We zagen vaklieden vlot doorwerken, waarbij goed en grondig werd nagedacht over de invulling van de tuin. We dachten: Als we onze tuin gaan doen, dan graag door Meeuwis de Vries. Dat resulteerde in een mooie samenwerking én een mooie tuin.”

Uitstekend tuinontwerp
“We hebben Meeuwis de Vries de vrije hand gegeven, want als je ermee gaat bemoeien dan klopt het ontwerp soms niet meer. We zijn niet teleurgesteld. We waren zeer enthousiast over het definitieve tuinontwerp. Het was prettig dat het budget pas op de laatste plaats kwam. We hebben daardoor sommige onderdelen niet laten toepassen en andere juist wel. Maar telkens zo, dat alles bleef kloppen.”

Rustige en aangename sfeer
Desiree en Bert zijn erg gecharmeerd van de zichtlijnen in de tuin. De symmetrie en harmonie overheersen. Op de juiste plaatsen zijn bloemen, grassen, planten en bomen aangebracht. “In elk seizoen kunnen we genieten van kleur en bloei in de tuin. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Onze tuin heeft een rustige en aangename sfeer,” zegt Desiree.

Waterval als eyecatcher
De waterval in het midden van de tuin, in balans met het betonnen terras en afgewisseld met kunst, is een eyecatcher. “De originele waterval geeft echt pit aan het geheel en is voor ons de kers op de taart.” Omdat de familie van kunst houdt, is bewust ruimte gecreëerd voor mooie objecten. De tuin past werkelijk in alle opzichten bij de familie.

Bloemrijke voortuin
De voortuin vormt één geheel met de voortuin van de buren. Daardoor komen de zichtlijnen nog beter tot hun recht alsmede de kleurrijke, op elkaar afgestemde beplanting. “Zowel onze voor- als achtertuin lééft, met volop kleuren en geuren, waar talrijke insecten op af komen. Het is altijd fijn als we te midden van zo’n mooie ambiance met de familie kunnen eten. Dat is puur genieten.”

Goede service
Met deze stijlvolle tuin kunnen Bert en Desiree een flink aantal jaren vooruit. “De materialen zijn degelijk én de tuin heeft een stevige constructie, waardoor die niet verzakt.” Naast de solide oplevering zijn Desiree en Bert ook blij met de service van Meeuwis de Vries Tuinen. “Bijvoorbeeld bij de afstelling van de watersproei-installatie. Dat werd goed verzorgd. Meeuwis de Vries is al met al een betrouwbare partij, wat erg prettig is!”

Contact
Wilt u ook kennis met ons maken? Neem gerust en vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Stuur ons een e-mail of bel ons

Terug naar Reviews