Image

Ons Verhaal

Tuinontwerp is vooruitdenken

“ Tuinen waar mensen blij van worden ”

Wij van Meeuwis de Vries Tuinen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen waar mensen blij van worden. Francoise de Vries: “onze mensen hebben zo’n grote betrokkenheid bij het werk en de klant dat het me bij de oplevering van een grote klus vaak wordt toevertrouwd dat ze het bijna jammer vinden dat het er weer op zit. Ik ben dan plaatsvervangend trots. Meeuwis de Vries Tuinen is gelegen in Eerbeek, midden in Gelderland en is landelijk actief.

Wat wij doen

We ontwerpen compleet nieuwe tuinen of nemen bestaande tuinen onder handen. Dat kan een kleine moderne stadstuin zijn van enkele vierkante meters, maar ook een ruim bemeten groene boerderijtuin, een klassieke villatuin, een bedrijfstuin of een zorgtuin. Meeuwis de Vries is betrokken partner van elke klant die op zoek is naar een stijlvolle tuin naar eigen smaak en passend bij architectuur van de woning. “Elke klant en elke tuin is voor ons uniek”.

Image

Waarom wij dit doen

Het team van Meeuwis de Vries Tuinen bestaat uit gedreven vakmensen met groene vingers en een groen hart. Tuinontwerpers, hoveniers en boomkwekers, allemaal zijn ze verknocht aan wat ze doen. De mooiste tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden voor klanten die er blij van worden.

Ons Team Contact
Image

Tuin van mijn leven

Of het nu gaat om moderne of juist om klassieke tuinen, om stadstuinen of om boerderijtuinen, om een dakterras-tuin of een vijvertuin, een Japanse tuin of een romantische tuin, een zelfvoorzienende tuin, of uw heel eigen tuin, wij maken “de tuin van uw leven”.

Beoordelingen Projecten
Image
Maak kennis met ons team
Neem contact op

Aanmelden voor Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

Schrijf u nu in voor de Maandelijkse update.