Ons team

De mensen van Meeuwis de Vries zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen met groene vingers en een groen hart. Tuinontwerpers, hoveniers en boomkwekers, allemaal zijn ze verknocht aan wat ze doen. De mooiste tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden voor klanten die er blij van worden. Samen als team.

 

 

 

Family Image
Francoise de Vries

Francoise de Vries

Directeur/Eigenaar

Hoveniers zijn fijne loyale mensen om mee te werken. Samen met het team leveren wij prachtige producten af bij tevreden klanten, daar word ik blij van. Met mijn HR achtergrond ben ik nu 12 jaar met plezier actief in het hoveniers vak. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man, kinderen en vrienden, gewoon kletsen en genieten van een lekker wijntje.

Ellen Knol-Kaatman

Ellen Knol-Kaatman

Office Manager/Financieel Medewerker

Als u belt heeft u een grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik ben de schakel tussen kantoor en buiten en doe de administratie. Ik zorg ervoor dat alles binnen op rolletjes verloopt. Geen dag is hetzelfde, elke dag een feestje, met een glimlach voor u. In mijn vrije tijd geniet ik met familie en vrienden. Ik lees graag, met een lekkere kop thee en geniet van het buiten zijn.

Anneke Jepma

Anneke Jepma

Tuinontwerper

Ik probeer bij alle tuinen die ik ontwerp in de huid te kruipen van de opdrachtgever. Persoonlijke gesprekken voeren aan de keukentafel is dan ook de plek waar het ontwerpen mee begint. Zo wordt iedere tuin anders. Daarin ligt voor mij de uitdaging. De tijd die ik over heb besteed ik veel buiten, met racefietsen, wandelen in de natuur en moestuinieren.

Robin Visser

Robin Visser

Teamleider onderhoud buitendienst

Ik ben een buitenmens en een natuurmens en daarom voel ik me zo thuis in mijn werk als hovenier. Ook geniet ik van het contact met klanten. Mijn hobby is het fotograferen van planten en dieren in het wild.

 

 

 

 

 

Martijn Dekker

Martijn Dekker

Calculator / Algemeen

Ik ben creatief, goed in rekenen en precies. Dit kan ik prachtig kwijt in mijn afwisselende werk. Ik hou van wandelen, reizen en creatief bezig zijn.

Viktor Koenders

Viktor Koenders

Werkvoorbereider/Calculator

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik geniet van de omgang met klanten en met mijn collega’s. In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld of bij de sport van mijn dochters.

Jan Alberts

Jan Alberts

Voorman

Peter Bikker

Peter Bikker

Voorman

Ik geniet van alles wat groeit en bloeit. We hebben fijne klanten voor wie ik graag zorg voor top-onderhoud. De weekenden besteed ik aan sleutelen, tuinieren en aan mijn dwerggeiten.

Reinald Witteveen

Reinald Witteveen

Voorman

Zodra er in de tuin iets met houtbewerking moet gebeuren, dan ben ik van de partij. Ik geniet van elke dag. Mijn grote hobby en passie is houtbewerking.

Richard de Vries

Richard de Vries

Hovenier

Ik heb altijd hovenier willen worden omdat ik een buitenmens ben en hou van contacten met mensen. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn vrienden en gezin.

Rudie de Vries

Rudie de Vries

Hovenier

Ik denk wel eens wanneer ik lekker buiten bezig ben voor een klant, wat is er nu mooier dan tuinen netjes maken? Ik ben een echt buitenmens en hou van wandelen en fietsen.

Pascal Paaijs

Pascal Paaijs

Hovenier

Elke dag geniet ik van de vrijheid en de voldoening die mijn werk mij geeft. Lekker in de buitenlucht, werken voor leuke klanten. Mijn werk is mijn hobby. Ook in de vrije tijd ben ik mijn tuin te vinden.

Jeroen van Staveren

Jeroen van Staveren

Voorman

Net als mijn collega’s geniet ik van gevarieerd werk in het groen en leuke klanten contacten. Mijn hobbies zijn: tuinieren, pianospelen, schilderen, lekker koken en eten met mijn lief en wandelen in de natuur.

Youri Leeflang

Youri Leeflang

Assistent hovenier

Ik ben blij dat ik terecht ben gekomen tussen unieke ervaren collega’s, waar ik elke dag van leer. Buiten werken blijft het mooiste wat er is. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin en doe ik aan darten.

Michiel Strating

Michiel Strating

Hovenier boomkwekerij

Het mooie aan het hoveniersvak vind ik de variatie. Elke tuin is anders, elk seizoen is anders en eigenlijk is elke dag anders. Ook in de werkzaamheden. Mijn vrijetijd besteed ik aan fitness, klussen en uitgaan.

Johan Alberts

Johan Alberts

Hovenier

Bart van Mourik

Bart van Mourik

Assistent hovenier

Wordt onderdeel van ons team

Spreekt wat je ziet, leest en voelt over Meeuwis de Vries je aan en denk je dat een van onze vacatures bij je past, bekijk dan onze vacatures.

Bekijk de vacatures
Photo