Anderen over
Meeuwis de Vries Tuinen

Iedereen in het team van Meeuwis de Vries Tuinen weet dat het bij ons altijd om de klant gaat. Daarom blijven wij luisteren en letten wij voortdurend op de beoordelingen door klanten. Wij doen dat niet alleen wanneer wij de tuin van uw dromen mogen ontwerpen, maar ook wanneer wij voor u de handen uit de mouwen steken. Omdat wij weten dat het er altijd om gaat dat u blij wordt. De klanten-beoordelingen hieronder komen onafhankelijk tot stand en zijn rechtstreeks gekoppeld aan ‘Wat klanten zeggen‘.

8.7

29 beoordelingen

9

Hans & Joan

11.07.2020

Op zoek naar een goede stratenmaker hebben we bij MdV navraag gedaan of zij ons hiervoor een goed advies konden geven. Onze verwachting was dat we zouden worden doorverwezen naar een bestratingsbedrijf waar mee werd samengewerkt maar bleek dat zij dit soort werkzaamheden ook zelf uitvoerden. Na een plezierig eerste gesprek bij ons thuis, waarbij werd meegedacht over onze plannen, hebben we gevraagd een offerte voor het werk op te maken. In de offerte zelf is goed vastgelegd welke materialen worden geleverd en de werkzaamheden die worden uitgevoerd, je weet zo dus goed waar je aan toe bent. Misschien niet de laagste prijs maar wat ons betreft wel de meest complete aanpak zonder verrassingen! Bij aanvang van het bestratingswerk bleek dat alles zoals eerder besproken en vastgelegd ook wordt uitgevoerd. Bij vragen wordt altijd vooraf overlegd en staat men klaar met kundig advies. We zijn heel blij om voor MdV Tuinen te hebben gekozen, echt alles is in de puntjes gerealiseerd zoals wij het voor ogen hadden en met het eindresultaat zijn wij dan ook dik tevreden ! Wij bevelen Meeuwis de Vries Tuinen dan ook van harte bij u aan !

9

Marjolein

11.12.2019

Professioneel, aardig,goede planten,goed advies bij tuinaanleg en ook nog daarna.

8

Ed Piek

28.11.2019

Kundige vakmensen die een mooie tuin aan leggen. Niet goedkoop. Maar je krijgt we waar voor je geld.

10

Peter

15.09.2019

Goede vakkundige adviezen. Er wordt geluisterd naar wat je wilt en ze spelen daar professioneel en creatief op in. Uitvoering is goed en snel. Hele prettige samenwerking met aardige tuinmannen. Gewoon een fijn bedrijf.

9

Fam.Nieman

08.07.2019

Goed werk, punctueel, meedenken, altijd bereikbaar, niet goedkoop.

9

Herma en Henk

21.02.2019

Al jaren komt Meeuwis bij ons voor tuinonderhoud. In t voorjaar een kleine buurt en in de herfst voor de grote snoeibeurt. Prima!

10

anoniem

19.12.2018

Ik kan Meeuwis de Vries van harte aanbevelen. Klant en service gericht, geven deskundig advies en leveren prima werk af. Zeer tevreden en daarom de maximale beoordeling.

9

Gerrit

04.12.2018

vriendelijke en deskundige medewerkers. Zowel op kantoor als op de werkplek

9

Josien

14.07.2018

Wij hebben met veel plezier onze tuin laten ontwerpen en aanleggen door Meeuwis de Vries. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en deskundig. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

9

Rob en Marieke

27.12.2017

Prettige samenwerking, vriendelijk en kundig personeel

8

R

22.12.2017

9

Tineke

11.11.2017

Er wordt ter plekke meegedacht door de medewerkers! Zijn zeer tevreden over de kwaliteit en servicegerichtheid!

9

Herbert

28.09.2017

Deskundig en vriendelijk personeel en een goede kwaliteit van het geleverde werk

9

Simon

14.09.2017

Zeer tevreden, gepassioneerde en gemotiveerde, hardwerkende medewerkers. Alleen maar lof en complimenten

9

Annerieke

06.07.2017

9

Jurian

03.07.2017

Er is op onze praktijk een sedumdak aangelegd. Keurige mensen, alles nadien weer netjes opgeruimd.

10

Riet

28.06.2017

Verrassend dat er nog een bedrijf bestaat dat zo'n fantastische kwaliteit biedt van begin tot eind van de aanleg van 'mijn' tuin. Prettige hoveniers die hard werken vrolijk zijn en ook nog m'n huis op kousenvoeten betreden. Het is het aanlegbedrag ten volle waard gebleken. Het is bijna verdacht dat ik helemaal geen kritiek heb maar het is echt zo!

9

Raimond

20.06.2017

Wij zijn als Monuta tevreden over de jarenlange samenwerking.

9

Jan

14.06.2017

Heel goed geholpen vriendelijke medewerkers en netjes en deskundig advies gekregen helemaal top. Goed tuin materiaal gekregen hele goede kwaliteit

9

Erik en Nelleke

12.06.2017

Onze tuin werd gerenoveerd en onderhoudsvriendelijker gemaakt. Robin en Bram hebben prima werk afgeleverd. Ze voerden het uit zoals we het wilden, overlegden steeds. Vooral Robin dacht mee, had eigen ideeën, was deskundig. Allebei erg aardig, attent, correct, prima mannen. Overleg met Anton en Victor, ook prima. Anton kwam twee keer 's morgens vroeg persoonlijk langs omdat er een wijziging die dag was. Erg attent. De tuin ziet er prachtig uit. We zijn tevreden.

8

Frederika

02.05.2017

8

anoniem

20.12.2016

9

Hans

20.12.2016

Bijzonder professioneel

8

Dick

06.09.2016

8

Elvis

31.08.2016

Het gaat ons niet zo zeer om het geven van een cijfer waarop beoordeelt wordt. Uit ervaring en met deze samenwerking, zijn wij (Dirkzwager), zeer tevreden over de communicatie en de onderhoudswerkzaamheden.