Image

Uw hovenier partner

In ontwerp, aanleg en onderhoud

Wat wij doen

De tuin rondom een bedrijf is meebepalend voor de eerste indruk. Meeuwis de Vries Tuinen is door de jaren heen partner bij ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen bij bedrijven en instellingen. Wij hebben unieke kennis in het onderhoudsvriendelijker maken van de buitenruimte, met behoud van uitstraling. Ook in onderhoud zijn wij uw partner in totale ontzorging.

Bedrijfstuinen

Meeuwis de Vries Tuinen biedt u totale ontzorging voor de buitenruimte. Zo bieden wij het totaal van ontwerp, aanleg en onderhoud van de bij uw bedrijf passende groenvoorziening. Ook onderhouden wij uw buitenverlichting en herstellen uw erfafscheiding of hekwerk. Meeuwis de Vries bewaakt zo de kwaliteit van uw eerste indruk, net als het afgesproken budget.

Image

Zorgtuinen

Meeuwis de Vries Tuinen heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zorgtuinen. Wij weten dat een mooie buitenruimte de wereld van mensen verrijkt, zeker in de zorg. Onze hoveniers houden niet alleen van snoezeltuinen, maar ook van mensen. Elke dag ervaren zorgprofessionals en bewoners de meerwaarde van die passie.

Image

Instellingen

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van publieke ruimtes en openbaar groen. Zo verzorgen wij de buitenruimtes rondom zorginstellingen, ziekenhuizen en ouderenhuisvesting. Wij kennen de uitdaging om met beperkte budgetten tot maximale resultaten te komen. Wij doen daarbij geen enkele concessie en nemen u het jaarrond alle zorgen uit handen.

Image
Image
Image
Maak vandaag nog een afspraak
Neem contact op