Tuindesign Meeuwis de Vries Tuinen

Tuindesign

Tuindesign passend bij architectuur en omgeving

Tuindesign begint met kijken en luisteren

Het ontwerpen van een tuin begint met goed luisteren en interactie. Door veel vragen aan u te stellen kunnen wij uw wensen ontdekken. Hier spelen wij graag op in en met onze kennis kunnen wij u weer op nieuwe ideeën brengen. Een goed tuinontwerp is ontzettend belangrijk, omdat het uw huis nog beter laat uitkomen. Daarom nemen wij bij het ontwerpen ook de architectuur van het huis en de omgeving mee. Wij luisteren altijd naar uw wensen, maar daarnaast denken wij voor u ook alvast een klein beetje aan het praktische gedeelte. Bent u een echte liefhebber van tuinieren? Of geeft u toch liever de voorkeur aan een ‘’onderhoudsvrije’’ of onderhoudsarme tuin? Het ontwerp van een tuin kan aangepast worden aan uw voorkeuren. Misschien bent u het liefst zoveel mogelijk buiten en wilt u een tuin met buitenkeuken, of geeft u de voorkeur aan een kindvriendelijke tuin. Wij vertalen al uw wensen naar een ontwerp, passend bij u. Zo is iedere tuin altijd uniek, aangepast aan specifieke voorkeuren, en zijn wij steeds weer trots op het eindresultaat.

image

Optimaal resultaat

Tuindesign kan echt het verschil maken en zorgen voor een passend eindresultaat. Dit is van onschatbare waarde voor uw tuin. Een goed tuinontwerp versterkt namelijk de architectuur van de woning. Daarnaast moet het goed aansluiten bij de omgeving om zo een samenhangend geheel te creëren. Meeuwis de Vries Tuinen heeft een rijke historie in het waarmaken van droomtuinen. Samen kunnen wij met ons design echt een verschil maken wat onschatbare waarde toevoegt aan uw tuin. Ons team bestaat uit echt ervaren tuinprofessionals. Graag kijken zijn samen met u naar de mogelijkheden. Zo kent u kennis maken met de meerwaarde die zij iedere keer leveren een designtuin.

Wij denken aan uw droomtuin

Als onze klanten gelukkig worden van onze ontworpen en opgeleverd tuinen, en dit ook blijven, zijn wij tevreden. Misschien wilt u ook graag samen met onze ervaren vakmensen uw droomtuin ontwerpen. Alles is mogelijk, zolang wij achter het eindresultaat staan. Met zoveel jaar ervaring op het gebied van tuinen is onze naam en reputatie ons natuurlijk alles waard. Met dat doel in ons achterhoofd stellen wij ons altijd flexibel op en staan wij open voor al uw wensen. In samenwerking ontwerpen wij uw  designtuin: van een moderne- en landelijke tuin tot een villatuin, stadstuin en dakterras.

Kom in contact

Contact opnemen is een eerste stap naar een inspiratievol gesprek.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnspireerd door onze tuinen?

Vraag offerte aan

Maak een afspraak

U bent bij ons altijd welkom.

Maak afspraak