Bestratingsonderhoud Meeuwis de Vries Tuinen

Bestratingsonderhoud

Wij houden uw bestrating in lijn

Optimaal bestratingsonderhoud

Meeuwis de Vries staat niet alleen garant voor de mooiste sierbestratingen, maar zorgt er ook voor optimaal goed onderhouden en schoon straat- en terraswerk. U geniet volop van uw tuin, maar stoort zich aan onkruid, mosgroei of verzakte bestratingen? De hoveniers van Meeuwis de Vries tuinen zorgen graag voor het schoon- en onkruidvrij houden van al uw straatwerk. Natuurlijk zorgen wij ook voor het herstel van verzakte bestrating of terras. Wij doen er alles aan om u maximaal van uw tuin te laten genieten.

image

Onkruidvrije bestrating

Misschien heeft u last van groen in uw bestrating of terras. Er bestaan mogelijkheden om het onderhoud van uw bestratingen en terrassen te vereenvoudigen en uw bestrating langer schoon te houden. Een van de opties is een milieuvriendelijk voegmiddel. Er zijn zelfs mogelijkheden voor bestaande bestratingen. Sommige voegmiddelen zijn waterdoorlatend. Wilt u weten welke oplossingen er voor uw situatie zijn die uw terras of straatwerk meer onderhoudsarm te maken? Wij komen graag langs voor een deskundig advies.

Groene aanslag verwijderen

Bestratingsonderhoud is meer dan het onkruidvrij en strak houden van uw bestrating, het is ook het verwijderen van groene aanslag. De aanslag ontstaat vooral in de herfst en in zijn algemeenheid in natte perioden. Je kunt dit met chemische middelen tegengaan maar Meeuwis de Vries Tuinen gebruikt uitsluitend biologische middelen die tegenwoordig ook uitstekend werken. Een alternatief is soms ook het verbranden van de onkruid en groene aanslag.

 

 

 

Kom in contact

Contact opnemen is een eerste stap naar een inspiratievol gesprek.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnspireerd door onze tuinen?

Vraag offerte aan

Maak een afspraak

U bent bij ons altijd welkom.

Maak afspraak