Zwembadaanleg Meeuwis de Vries Tuinen

Zwembadaanleg

Optimaal ontspannen in eigen tuin

Zwembadaanleg: een zwembad in eigen tuin, ultiem ontspannen

Het is iets waar veel mensen van dromen, een zwembad in eigen tuin. Meeuwis de Vries helpt u graag deze droom waarmaken en is ook op dit gebied uw partner. Wij hebben namelijk jarenlange en unieke ervaring in het ontwerpen en realiseren van zwembaden. Graag komen wij bij u langs om een zwembad in eigen tuin aan te leggen, perfect passend bij de architectuur van het huis en de mogelijkheden van de tuin. Samen creëren we een plek waar u optimaal kunt genieten en ontspannen, voor jong en oud.

Uw eigen unieke zwembad

Een goed ontworpen en aangelegd zwembad is een echte verrijking voor uw droomtuin. Meeuwis de Vries Tuinen kent de uitvoeringen en materialen die bij u en uw tuin passen. Om de optimale ligging te bepalen, willen wij graag weten op welke momenten van de dag u denk het zwembad te gaan gebruiken. Ook het onderhoud is erg belangrijk. Wij houden hier meteen rekening mee en nemen dit op in het ontwerp. Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van alle technieken voor de verwarming en het schoonhouden van het zwembad. Een goede zwembadaanleg zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het resultaat.

image

Wij bieden een zorgeloze aanleg van uw zwembad

Meeuwis de Vries Tuinen is een specialist in droomtuinen. Daarom hebben wij alle technische mogelijkheden in huis om het luxe zwembad van uw dromen aan te leggen. Wij hebben de ervaring en zorgen samen voor een topresultaat. Dit zorgt ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Met onze zwembadprojecten inspireren wij u graag om ultiem te ontspannen in eigen tuin.

Totaalontzorging, ook in het onderhouden van het zwembad

Meeuwis de Vries Tuinen zorgt ervoor dat u, het hele jaar door, onbezorgd kunt genieten van uw tuin en eigen zwembad. Wij regelen, wanneer nodig, een vergunning, maken een passend ontwerp, leggen alles aan en zorgen tot slot voor het nodige onderhoud. Alles om u te laten genieten, van zwembadaanleg tot zwembadonderhoudWij kunnen regelmatig langskomen voor het schoonhouden van het zwembad, maar kunnen ook een zwembad-schoonmaak-robot installeren. Om verantwoord te kunnen genieten zorgen wij voor helder, fris en gezond zwemwater. Dit wilt u natuurlijk zo houden, daarom moeten de technische installaties goed worden onthouden. Op ieder gebied biedt Meeuwis de Vries Tuinen de juiste ondersteuning. Wij komen graag bij u langs voor een passend advies.

Kom in contact

Contact opnemen is een eerste stap naar een inspiratievol gesprek.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnspireerd door onze tuinen?

Vraag offerte aan

Maak een afspraak

U bent bij ons altijd welkom.

Maak afspraak