Tuinbestrating Meeuwis de Vries Tuinen

Tuinbestrating en terrassen

Terrassen en bestratingen in alle soorten en maten

Wij leveren en leggen alle soorten tuinbestrating: van opritten tot terrassen

Wilt u een oprit, parkeervak, pad of terras aanleggen? Wij van Meeuwis de Vries Tuinen zorgen bij de aanleg voor de juiste afwatering en infrastructuur. Ook kunnen wij u voorzien van bijvoorbeeld verwarming voor een terras of oprit. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van tegelvloeren voor een buitenterras. Bij het maken van een keuze voor terrastegels zult u versteld staan. Natuursteen of keramische tegels, de keuze is onbeperkt, met altijd een subliem resultaat. Ieder type tegel heeft zo zijn voordelen, zodat iedereen zijn eigen keuze kan maken passend bij uw voorkeuren en tuin. Met de juiste beslissing heeft u jarenlang plezier van het resultaat.

 

 

image

Materialen voor iedere stijl en elk terras

Het assortiment bestratingen omvat elke stijl, met keuze uit:

  • Gebakken klinkers
  • Betonstenen en tegels
  • Keramische tegels
  • Natuursteen

Onkruidvrije terras met Topvoeg

U wilt natuurlijk kunnen genieten van een onkruidvrij terras. De oplossing hiervoor is Topvoeg, dit is ontwikkeld om onkruid en mieren tussen de bestrating te voorkomen. Het is uniek doordat het waterdoorlatend is. Dit zorgt ervoor dat de meeste neerslag in het grondwater terecht komt en niet in het riool, zoals bij gewone mortel. Daarnaast is het slijtvast en bestand tegen allerlei vuil, zelfs benzine en strooizout. Ook het schoonhouden is geen probleem. Het kan tegen veegmachines en hogedrukreinigers, mits onder de 80 bar. Tot slot is het ook niet milieubelastend, een uitstekende keuze dus voor terrassen.

Strakke belijningen met Topkant

Topkant zorgt ervoor dat de begroeiing langs uw bestrating en paden altijd strak blijft. Het Topkant programma bestaat uit koppelbare metalen opsluitstroken, verzinkt of in RVS. Door Topkant te gebruiken wordt het kanten steken overbodig. Daarnaast zorgt het ervoor dat de belijningen in uw tuin strak in vorm blijven. Het is ook leverbaar met een haaks gezette bovenkant. Het gebruik van Topkant zorgt altijd voor een strakke tuinbestrating.

Oprit met natuurlijk siergrind

Schwabengitter wordt gebruikt voor de aanleg van parkeerplaatsen en wandel- of fietspaden, zowel van gras als van grind. Daarnaast is het uiterst geschikt voor het stabiliseren van erfverharding. Dit maakt uw erfverharding duurzaam en praktisch in gebruik. Het resultaat is een gras- of grindbedekking die mooi egaal blijft, bestand tegen verkeersbelasting en zelfs geschikt voor rolstoelgebruikers. Meeuwis de Vries Tuinen kent alle mogelijke toepassingen en uitvoeringen van Schwabengitter. Wij bieden dan ook graag oplossingen die het beste bij uw tuin of buitenruimte past.

 

 

Kom in contact

Contact opnemen is een eerste stap naar een inspiratievol gesprek.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnspireerd door onze tuinen?

Vraag offerte aan

Maak een afspraak

U bent bij ons altijd welkom.

Maak afspraak