Tuinafscheiding en hekwerken

Tuinafscheiding en hekwerken

Tuinafscheiding in alle soorten en maten: van romantisch gietijzer tot stilistisch strak

Tuinafscheiding

Tuin betekent ‘’een omheind stuk grond’’, dus een stuk voor uzelf. Wij leveren afscheidingen voor de tuin in alle mogelijke vormen. Een met zorg gekozen of ontworpen afscheiding is niet alleen functioneel, het vormt ook een belangrijk element in het lijnenspel van uw tuin.

Een natuurlijke scheiding in de tuin

U kunt ook een natuurlijke scheiding maken in uw tuin, bijvoorbeeld gemaakt van hagen. Dit kan variëren van bladhoudend tot bladverliezend, maar ook van langzaam groeiende tot snelgroeiende varianten. Meeuwis de Vries Tuinen levert ook volwassen hagen, zodat u direct na de aanleg kunt genieten van een stuk vrijheid. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een haag te combineren met een metalen frame: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Houten afscheidingen

Wij leveren houten tuinschuttingen in alle soorten en maten, maar vooral als maatwerk. maar zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk. De houten schuttingen worden altijd strak geplaatst. Van een romantische planken schutting tot een moderne strakgelijnde tuinafscheiding: alles is mogelijk. Met betrekking tot het materiaal heeft u de keuze uit verantwoord duurzaam tropisch hardhout, maar ook uit vele Europese houtsoorten zoals eiken. Altijd staat voorop dat een omheining van uw tuin niet alleen een praktische functie moet vervullen. Een mooi ontworpen en aangelegde schutting of afscheiding versterkt namelijk ook het lijnenspel van uw tuin.

Tuinmuren

Meeuwis de Vries Tuinen is ook uw deskundige partner wanneer het gaat om het aanleggen van gemetselde tuinmuren. Wij kunnen voldoen aan vrijwel alle wensen: van metselwerk en stucwerk tot een afscheiding waarbij gebruik wordt gemaakt van natuursteen. Onze medewerkers helpen u graag met alle bouwkundige voorzieningen voor uw tuin.

Schanskorven en grindschuttingen

Wij leveren ook schuttingen op maat gemaakt, op basis van metalen constructies. Dit kan worden afgevuld met onder andere keien, grote natuurstenen of grind. Daarnaast maken wij gebruik van andere natuurlijke materialen zoals kokosschillen. Deze constructies zorgen voor een strakke en duurzame tuinindeling met een natuurlijke uitstraling.

Cortenstaal

Cortenstaal leent zich buitengewoon goed voor het maken van een duurzame en natuurlijke omheining. De prachtige roestkleur zorgt ervoor dat deze afschutting in vrijwel elke tuinomgeving past. Cortenstalen tuinafscheidingen worden veel gebruikt in moderne tuinen en bieden het voordeel van weinig onderhoud en ruimte-inname.

Geluidsabsorberende tuinafscheiding

Meeuwis de Vries Tuinen levert ook technische omheiningen zoals geluidsabsorberende tuinafscheidingen. Dit kan geleverd worden met begroeiing, maar ook strak gestileerd.

 

 

image

Hekwerken

Prachtige omheiningen gemaakt van hout

Meeuwis de Vries Tuinen levert alle denkbare omheiningen naar elk mogelijk ontwerp. De materiaalkeuze wordt bepaald door de sfeer die bij uw tuin past. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal en past daarom in vrijwel iedere tuin. Wij werken dan ook met alle denkbare houtsoorten. Een aantal van onze hoveniers verstaan ook het ambacht van timmerman. Welke stijl u ook kiest, wij zorgen dat uw hekwerken en toegangspoorten altijd een verrijking zijn voor uw tuin.

Prachtige omheiningen gemaakt van metaal

Met name de moderne tuin is erg geschikt voor een strak gelijnd metalen hekwerk of een moderne stalen toegangspoort. Doordat wij maatwerk aanbieden zijn de mogelijkheden eindeloos en hebben wij voor iedereen een passend ontwerp. Alles is van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Daarnaast leveren wij een zorgeloze montage.

Sierhekwerk of smeedijzeren omheiningen en toegangspoorten

Zoekt u een klassieke afscheiding of toegangspoort voor uw tuin? Dan is smeedijzer een goede keuze. Wij leveren en plaatsen ook smeedijzeren omheiningen en toegangspoorten. Ook op dit gebied leveren wij alleen de hoogste kwaliteit.

 

Kom in contact

Contact opnemen is een eerste stap naar een inspiratievol gesprek.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnspireerd door onze tuinen?

Vraag offerte aan

Maak een afspraak

U bent bij ons altijd welkom.

Maak afspraak