Meeuwis de Vries Tuinen Vijveraanleg

Vijvers en zwemvijvers

Ontspannen waterpartijen in uw tuin

Meeuwis de Vries Tuinen geniet een uitzonderlijke reputatie op het gebied van vijvers en zwemvijvers. Veel vijverliefhebbers vinden vijvers en water een waardevolle toevoeging aan een tuin, het zorgt namelijk voor een stuk rust. Denk aan de lucht die weerspiegelt in het water en het voorziet van steeds weer een andere kleur. De rimpeling van het water, de weelderige begroeiing en het boeiende waterleven maken een vijver aantrekkelijk voor veel mensen.

Het biedt daarnaast de mogelijkheid om uw tuin naadloos te laten overvloeien in het landschap, door deze aan te sluiten op aangrenzende waterpartijen in de omgeving. Meeuwis de Vries Tuinen heeft de kennis in huis om samen met u een vijver te maken die past bij uw tuin en ook voldoet aan verwachtingen op de lange termijn. Wij zorgen voor de juiste filtering van het water, bijvoorbeeld door het gebruik van helophyten planten. Wilt u weelderige plantenborders of juist strakke kaders? Wij voorzien in al uw voorkeuren. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor sfeervolle verlichting en prachtige fonteinen. Wij zorgen voor de juiste filtering van het water, bijvoorbeeld door het gebruik van helophyten planten. Afhankelijk van uw voorkeuren, maken we een keuze voor weelderige plantenborders of juist strakke kaders. Natuurlijk zorgen wij voor passende sfeervolle verlichting en eventuele fontijnen.

image

Zwemvijvers

Meeuwis de Vries heeft ook unieke en jarenlange ervaring met het aanleggen van zwemvijvers. Dit biedt de voordelen van zowel een zwembad als een vijver. Niet voor niets is de belangstelling hiervoor de afgelopen jaren sterk toegenomen. U kunt namelijk zwemmen in natuurlijk water, zonder de toevoegingen van chloor en andere chemicali├źn. Dit past in de huidige trend waar meer aandacht is voor een natuurlijke en gezonde leefstijl. De aanleg van een mooie en praktische zwemvijver is specialistenwerk. Wij laten u dit graag ervaren.

Kom in contact

Contact opnemen is een eerste stap naar een inspiratievol gesprek.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnspireerd door onze tuinen?

Vraag offerte aan

Maak een afspraak

U bent bij ons altijd welkom.

Maak afspraak