Image

Open dag 23 September Meeuwis de Vries Tuinen

Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan en vindt u het leuk om hier op een gezellige manier meer van te ervaren?

  • Nieuws
  • Open dag 23 September Meeuwis de Vries Tuinen
Artikle Image

Open dag Zaterdag 23 September Meeuwis de Vries Tuinen

Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan en vindt u het leuk om hier op een gezellige manier meer van te ervaren? Kom dan op zaterdag 23 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom op 23 september. De open dag van Meeuwis de Vries Tuinen is van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meeuwis de Vries Tuinen verzorgt ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere tuinen, parken (wist u dat zij het park van kasteel Ruurlo hebben ontworpen en aangelegd?), bedrijfsterreinen en (zorg-)instellingen. De hoveniers laten u graag zien welk materieel ze beschikbaar hebben om “de tuin van uw leven” te maken, of het nu gaat om een grote villatuin, of om een kleine stadstuin. Bekijk boeken, ontwerptekeningen en foto’s en doe inspiratie op aan de hand van gepresenteerde materialen. Zo is er een ouderwetse kar met een grote verscheidenheid aan bestratingen die wij op panelen hebben uitgestald.
De toch al gezellige locatie van Meeuwis de Vries Tuinen is ter gelegenheid van de open dag extra feestelijk aangekleed met een fraaie Pelikaan koffiekar, een ijskraam van Jolink en aandacht voor kinderen.

Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. Kijk gezellig rond en doe ideeën op. Onze hovenier staan graag klaar om hun vakkennis en liefde voor tuinen met u te delen.

Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan dan bent u uitgenodigd om gemoedelijk aan te schuiven bij een van de buiten barbecues.

Graag tot ziens op de 23e,

Team Meeuwis de Vries Tuinen

Meld u aan

 

Artikle Image

Delen

Deel met link

Delen

Deel met link

Aanmelden voor een nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

Schrijf u nu in voor de Maandelijkse update.