Image

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Heeft u in 2018 plannen om uw tuin onderhanden te nemen? De maand februari is het moment om na te denken over uw droomtuin.

Artikle Image

Van schets tot definitief ontwerp

Misschien bent u al een tijd uitgekeken op uw huidige tuin of heeft u een prachtig huis gekocht waarvan de tuin nodig gerenoveerd moet worden. Langzaam begint u na te denken over uw eigen droomtuin. Onze ontwerpers bieden graag de nodige ondersteuning tijdens dit proces, van schetsontwerp tot een definitief ontwerp.

Een goed tuinontwerp vereist het doorlopen van verschillende belangrijke stappen. Ten eerste wordt in het inrichtingsplan een schetsontwerp gemaakt, passend bij de omgeving en architectuur van het huis. Houdt u van tuinieren of kiest u liever voor een onderhoudsvrije tuin? Moet de tuin kindvriendelijk zijn of wilt u graag een ruim terras waar u van de zon kunt genieten? Het is belangrijk om van te voren goed na te denken over verschillende wensen, zodat dit kan worden meegenomen in het schetsontwerp.

Artikle Image

Het definitieve ontwerp

In het definitieve ontwerp wordt de droomtuin steeds beter zichtbaar en kan er worden nagedacht over de keuze van materialen en detailoplossingen. Daarnaast worden in het beplantings- en verlichtingsplan de praktische zaken meegenomen. Passend bij de stijl van het ontwerp wordt een plantenpallet samengesteld die het hele jaar door boeiend en bloeiend zal zijn. Uiteraard wordt de aanwezige grondslag, bezonning en het vereiste onderhoud aan de tuin uitvoerig besproken. Tot slot wordt in het definitieve ontwerp de verlichting meegenomen.

Van schetsontwerp tot definitief ontwerp: Wij brengen graag uw droomtuin tot leven. Gebaseerd op vakmanschap en jarenlange ervaring maken wij graag samen een tuinontwerp die bij u past.

Delen

Deel met link

Delen

Deel met link

Aanmelden voor een nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

Schrijf u nu in voor de Maandelijkse update.