Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door Meeuwis de Vries Tuinen met zorg samengesteld. Meeuwis de Vries Tuinen verstrekt door middel van deze website informatie over producten en diensten die door Meeuwis de Vries worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Meeuwis de Vries Tuinen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het onverhoopt niet goed functioneren van deze website en voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden.

Hoewel Meeuwis de Vries Tuinen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Meeuwis de Vries Tuinen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Meeuwis de Vries Tuinen uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan. Ook kan zij niet instaan voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Meeuwis de Vries Tuinen worden onderhouden wordt afgewezen.